искрено кажано од женска страна гледано, поубаво е кога некој маж ќе ти каже путка отколку куклеЗa некoи пoимoт луткa делувa mispelled. Требa дa пoчне сo "п"
Кај ти оди умот и на тебе понекогаш
искрено кажано од женска страна гледано, поубаво е кога некој маж ќе ти каже путка отколку куклеЗa некoи пoимoт луткa делувa mispelled. Требa дa пoчне сo "п"
Леее уште ова не очекував дека ќе го прочитам.. Ама тој мора да има мускули штом има толку жени..
Поарно викај брат бе брат отколку кукле..
Дур викаш така кај повеќето од нашиот пол ќе деловаш сељачки и смешно..
Пошто нели го правиш тоа зошто знаеш дека "ќе упали" а се познава кога си искрен со такви слатки речи..
Иди си бе брат биди природен .. Тоа кај секоја пали
После тоа не може никој да го аднува, и ќе му стигаат нотификации да си направи Фан страна.Јас не дискриминирам, исто се понашам и со машки и со женски и млади и стари ама `бе брат` не го употребувам ич со никого
https://www.facebook.com/tanevski.dragan?fref=nf&__mref=message_bubble
Еве го типот, и како што дознав 5000 френдови било лимит на ФБ, после тоа не ги брои?!
Пак пиво, пиво, пивоооооооооо..аман понуди нешто друго...па се вика ли женска на пиво бе, не сум ти ја другар:Ебате беља, да се немало шљиф за удварањеСакам да кажам @misterija да ја убедам на седенка со пиво да не дружи ке бидам цар
Не знам зашто се сомневам во муабетов,а мислиш дека е од тие дами што пие мартини бианко?@Aristokrat јас пред тебе ќе ја убедам да пиеме мартини и да одиме на маникир