Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не прават они проблем само "тешко е да се најде работа. Почнаа и во странство со пријатели."
Така ти викаат ;)
Имам и ја роднини во странство и им кажав. Од работа не се срамам и згради би чистела само да заминам од ова наше мало парче земја .. ама арно си рече човекот..
Неќат да те земат

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не можам да разберам како може некои луѓе да мразат животни, значи стварно. 4 мачки ми имаат отруено, ко демек нешто им прават, па и да им прават сигурно не е нешто за кое треба да се убие. Ќе земам 5-6 кучиња па нека пробаат нешто тогаш. Мрднат народ.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Lizbeth

Истакнат Член
25 јуни 2016
130
188
143
Не можам да разберам како може некои луѓе да мразат животни, значи стварно. 4 мачки ми имаат отруено, ко демек нешто им прават, па и да им прават сигурно не е нешто за кое треба да се убие. Ќе земам 5-6 кучиња па нека пробаат нешто тогаш. Мрднат народ.
А мислиш дека кучињата ќе ти ги поштедат? На нив кога мачиња им сметаат за кучиња да не збориме. На сите страни отрови фрлаат. Гаден народ...

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Не е важно, само да е титовото напред, некогаш војуваа италија и германија, а сега го прават тоа поинаку, има надеж за човештвото, ти што би кажала за смисолот на животот?

Последна промена:

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не е важно, само да е титовото напред, некогаш војуваа италија и германија, а сега го праваг тоа поинаку, има надеж за човештвото, ти што би кажала за смисолот на животот?
Ни малку не те контам што збориш, биди појасен ако може?

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Ме интересира твоето мислење за смисолот на животот, онака прогресивно, по личен избор.