Па за неколку години ако прават проблем тогаш не знам што да кажам.Јас имам роднини у странство, али кој сака да те земе .. : )
Па за неколку години ако прават проблем тогаш не знам што да кажам.Јас имам роднини у странство, али кој сака да те земе .. : )
А мислиш дека кучињата ќе ти ги поштедат? На нив кога мачиња им сметаат за кучиња да не збориме. На сите страни отрови фрлаат. Гаден народ...Не можам да разберам како може некои луѓе да мразат животни, значи стварно. 4 мачки ми имаат отруено, ко демек нешто им прават, па и да им прават сигурно не е нешто за кое треба да се убие. Ќе земам 5-6 кучиња па нека пробаат нешто тогаш. Мрднат народ.
Не е важно, само да е титовото напред, некогаш војуваа италија и германија, а сега го прават тоа поинаку, има надеж за човештвото, ти што би кажала за смисолот на животот?По кој повод?
Ни малку не те контам што збориш, биди појасен ако може?Не е важно, само да е титовото напред, некогаш војуваа италија и германија, а сега го праваг тоа поинаку, има надеж за човештвото, ти што би кажала за смисолот на животот?