Сакам да кажам/Сакам да прашам

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Пристам машко кон женско.
Смеам да знам зошто?
Смееш да знаеш зошто,а тука имам и едно подпрашање за тебе и уште некој што ќе се пронајде:
Зашто одредено мислење од друга тема се цитира овде и се реплицира на него, а не во темата кај што е напишано?
( а ова не е прв случај)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Смееш да знаеш зошто,а тука имам и едно подпрашање за тебе и уште некој што ќе се пронајде:
Зашто одредено мислење од друга тема се цитира овде и се реплицира на него, а не во темата кај што е напишано?
( а ова не е прв случај)
Ти објаснив во пвт.
Затоа што на темата кај што зборевме, ептен заминав оф-топик, и претходно додека беспотребно реплицирав на постови од друг член, и за да не одам претерано оф топик, а оваа тема убаво знаеш дека ја рачунам како без одредена тема, а и баш коментарот си ми беше во смисла „сакам да ти кажам, вака вака и вака“.
И секогаш кога тука цитирам, цитирам ради тоа, ради што сфаќам дека заминувам ехеее ептен оф топик.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК:

Добро бе, до кога ќе бидете вакви? Пишувате мислење и првиот што нема да се согласи со вашето мислење одма ве нападнал, ве навредува директно, одма тука он е највечи хејтер у цел интернет свет, манипулирал со вашите мислења, вадел се` од контекст и не знам што. Уште малку фали и обид за убивство да му наметнете. Па мајке му, ако не можете да се соочите со некого затоа што има различно мислење од вашето зошто пишувате постови тогаш? Како ќе дискутирате ако сите се истомисленици? И кога веќе се спротиставувате, или спротиставете се и не цмиздрете низ цел форум или игнорирајте, а не ќе одговорите и кога пак ќе ви се спротистават одма следува она што го набројав на почеток на мојов пост.

Arkantos, те молам да објасниш како тоа некој да пишува двосмислено е сарказам? Сеа и од двосмислени реченици треба да се ограничиме зашто за тебе се навредливи?

Ја не знам што е поентата на форумов и постовите во него ако членовите секаде гледаат само сарказам, навреди, подмолни обиди за понижување, не знам ти што уште не. И дај научете веќе еднаш дека ако некој се спротистави на вашето мислење не планира да ви го урне вашиот совршен свет туку само сака поштено да си ги измерите ставовите. Ако се сконтрате не значи дека одма под дифолт тој ви е крвен непријател, туку само дека има дијаметрално мислење на вашето на одредена тема.

СДК2:
Како бе по ова интернетов скоро сите се принцезички и bad-ass персони истовремено? Ако кажеш дека е досадно сите да се прават безгрешни, одма сите се лоши момци и девојки, хардкорци до гроб уште од раѓање....некој може ќе се најде и со одврзани патики шо се родил. Кажи дека е глупаво сите да се праат „фаци“ и ги имаш одма принцезите и принцовите на сите страни, ружички цветаат, пчелки летаат, сите сме безгрешни и прекрасни, сите сакаме се` најубаво...

(слободно кажете си Бобо е хејтер, ваков-таков-онаков, досаден е со ова хејтањето, се` него не му е по ќеф нешто, само мрчи тука, ништо друго освен мрчење не кажал и сл)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena, Electra and Lena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не туку бобо е котрадикторен во дадениов случај пошо го немаше со денови нит да ми пише порака, нит пивце да пивнеме. И сеа се појавуе од нигде никаде и критикува оние што критикувале. :zelen:

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не туку бобо е котрадикторен во дадениов случај пошо го немаше со денови нит да ми пише порака, нит пивце да пивнеме. И сеа се појавуе од нигде никаде и критикува оние што критикувале. :zelen:
Епа коа ме бришиш од листа на членови кои ги следиш :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
I did that? Изглеа сум бил под седативи... сирот јас :rofl
Ќе вратиме, зш да не :D
Aj aj, правдај се сеа. Ќе ти ја пуштам Есма Aќегиљева да ти ја пее Империја под пенџере Пред да се раздени.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Aj aj, правдај се сеа. Ќе ти ја пуштам Есма аќегиљева да ти ја пее Империја под пенџере Пред да се раздени.
Only in Star wars, the Empire does strike back.
Ова по повод повлекување на Империја.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДП: Абе има ли некој туј што се разбира около банкарски/сметководителски термини. Ако има и ако сака да ми објасни некои термини, много ми е битно.