Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Најмногу ме нервира кога некој пишува српски или англиски во постот.Пр. денеска денот беше sunny if u know what i mean,и другиии србизми (punch) Или пак си купив јакна од тисучи еура божееее Петааааар! :| Или зборови од типот цура,хаљинче (facepalm) Тоа треба да се убие! Патриот бев, тоа и ќе си останам.
Ајт пријатно не ми се читаат веќе глупости на форумот и сељачизам до крајност!

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Најмногу ме нервира кога некој пишува српски или англиски во постот.Пр. денеска денот беше sunny if u know what i mean,и другиии србизми (punch) Или пак си купив јакна од тисучи еура божееее Петааааар! :| Или зборови од типот цура,хаљинче (facepalm) Тоа треба да се убие! Патриот бев, тоа и ќе си останам.
Ајт пријатно не ми се читаат веќе глупости на форумот и сељачизам до крајност!
Смирено смирено... Или што би рекле браќата Албанци „Кадале“ ... Не се нервирај толку :) Секој има свое право на изразување... Јас можам и на латински да пишувам ако сакам - и ако тоа е мој начин на изразување.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Хипокритското. Оти нели, „фак јеа“ и „п(р)овод“ се чисто наши зборови. (шефе, враќај го кака икончето, многу ситуации опишува)
Онака...

Дај бе, преку онаквото ми е од сама себе.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Lepi4 како то да ти се не свиџаат србизми? Демек треба со епиктети и нафори да комуницираме тука? :D Позз.
Ај сеа прочитај и` го никот и кажи на кој јазик е тоа. Just sayin'.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and The Tramp

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ова иде ко мразам другите кога користат србизми и такви работи. Само ја смеам да ги користам и да ги ставам у ник !! If you know what I'm saying :D

While we are here .. СДК знае ли некој која банка кај нас соработува со тоа странците бе ? Односно да си напраам трансакциона и од странство да ми пуштаат парички. Anyone ? :D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ова иде ко мразам другите кога користат србизми и такви работи. Само ја смеам да ги користам и да ги ставам у ник !! If you know what I'm saying :D

While we are here .. СДК знае ли некој која банка кај нас соработува со тоа странците бе ? Односно да си напраам трансакциона и од странство да ми пуштаат парички. Anyone ? :D
Чинам дека беше тоа Прокредит, чунки на вренето кога јас ојдов в туѓина, си направив есап оттаму. Нит лихва нит бутур.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Провизија нешо .. колку како оде ?
Е па то ти кажувам ко земав јас направив трансакциона ко што вие младите ја викате, си направив и Виза електрон дебитна и кога идев по продавници директива не ми земаа провизија. Од банкомат посекако зимаа ама беше многу ниска. Сеа не знам како е, ова ти зборам пред 3 години. Ама едно знам дека боље ти е Виза ако збориме за вонбалкански трансакции ако правиш. Башка работи на iTunes. (демек ќе користиш apple уред) :zelen

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Е па то ти кажувам ко земав јас направив трансакциона ко што вие младите ја викате, си направив и Виза електрон дебитна и кога идев по продавници директива не ми земаа провизија. Од банкомат посекако зимаа ама беше многу ниска. Сеа не знам како е, ова ти зборам пред 3 години. Ама едно знам дека боље ти е Виза ако збориме за вонбалкански трансакции ако правиш. Башка работи на iTunes. (демек ќе користиш apple уред) :zelen
Бугарија друже : )