@MissChievous мултицитат се прави со тоа копчето „+ Цитат“. Притискаш на тоа на повеќе мислења и на последното што сакаш да цитираш стискаш „Одговори“ и нема скролање цело време : )
@MissChievous мултицитат се прави со тоа копчето „+ Цитат“. Притискаш на тоа на повеќе мислења и на последното што сакаш да цитираш стискаш „Одговори“ и нема скролање цело време : )
А и не постоеше +Цитат на почетокотЈас пак увек со Одговори правам. Навика.![]()
Ќе биде некој добар да ми каже или лоши сте сите?Зошто не можам да пишам во подфорумот За Форумот?
због заради зато. Тиранија брат, немаш право у тој дел да идеш.Ќе биде некој добар да ми каже или лоши сте сите?
Не дека знам, али ко што си има Фајт Клаб правило, ваљда така нешто е и форумското - you shut your foul mouth unless you intend to speak highly of the Democratic People's Forum of CrnoBelo ...or else...Ќе биде некој добар да ми каже или лоши сте сите?
А тоа за сите важи или онака за некои само?због заради зато. Тиранија брат, немаш право у тој дел да идеш.![]()