Руска музика

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,266
9,107
1,683
Добар дел од форумџиите на ЦБ незнаат за руски изведувачи освен за тие што биле на ЕСЦ (Дима Билан/Серебро) и старите руски песни (Каќуша/Калинка).
Освен тие погоре наведените ги ставам овие:
Тимати, можеби познат по Welcome to Saint Tropez

Макс Барских (Украинец)

Јулија Савичева (учесничка на ЕСЦ 2004-Истанбул)

Винтаж: