Руска музика

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,759
1,673
На сигурно
Освен групите и изведувачите што ги гледаме при одржување на евровизија,дали постојат и други изведувачи кои ги познаваме?
Одредени песни кои сакаме да ги објавиме,па дури и за одредени руски групи,изведувачи,повелете пласирајте ги овде.
За прв пат слушав нивна музика во периодот кога живеев три месеци заедно со млади луге од Русија кои како и секој друг со гордост зборуваа за својата земја,како и за музиката која е дел секоја земја.
Нема да поставам прашање дали Русија има квалитетна музика.Квалитетна музика е релативна работа.

Ке ја започнам темата со неколку стари и нови руски нумери кои можеби некои од вас и нема да ги слушнат за прв пат.Со цел да имаме одприлика претстава за музиката во Русија.

!
 
  • Like
Реакции: kizzo and Aaliyah