Раскинување на љубовна врска

Gabriela

Активен Член
19 февруари 2012
149
139
43
27
Se potrudiv da mu se vratam no vidov deka nemozam da mu veruvaam pa si rekov nema istata greska da ja praam.

Glorry

Истакнат Член
14 февруари 2012
262
369
63
Па зависи од тоа како ќе раскинеш,може на мирен начин или жестока караница.Е сега потоа како ќе биде,јас лично не би го избришала скроз,сепак со тој човек си имал нешто повеќе,може да се случи кафе или муабет по телефон,ама повеќе од тоа не.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Па што знам, му идам со моторна пила во едната и смачкан глушец во другата рака (ради поголема драма) пред врата.
А ако ептен сакам да го изнервирам, му пеам нешто од репертоар на Џастин Бибер Фивер на увце :rofl

Раскинувањето и понатамошните дејствија зависат од многу фактори, а најглавниот е причината поради која сте дошле до дереџе за збогум.
Јас уствари сум смирен тип и мојот адут, мојот смртоносен удар е иронијата и мојата смирена фаца, ако во мислите најверојатно му ги вадам цревата и играм Ој шоте шоте на неговиот гроб ( црн хумор-лајк) (happy)

Тоа ако ме изнервирал он, а ако едноставно не оди...не оди. Се разделуваме, ако се има прилика за некогаш кафенце арно, ако не уште поарно.
Ама мојот крај е навистина крај...потпишан со мур на Сатаната :gjavol...Кога ќе се каже тоа, нема назад.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Се има крај,така и ЉУБОВНИТЕ врски.Ако сметам дека не оди колку и да ми е тешко,колку и да ми се иде косите да си ги искорнам од нерва,ќе ја прекинам врската!За општо добро :D Последиците се познати...некое време ќе си ја акаш главата (оти многу ти недостига) уствари се е навика тоа,после помалку ќе се замараш (но не значи дека ќе заборавиш) и на крај се ќе се претвори во спомен!Ова зборам за подолги врски...оти неможеш да ги имаш истите симптоми шо ги набројав погоре ако си прекинал едно неделна врска!Не се умира од прекинување на врска (уствари добро има и такви случки ама да не навлегуваме сеа :D ),животот оди понатаму во секој случај!

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Зависи од причината на раскинување и од партнерот , доколку врската била кратка и едноставно сме виделе дека не оди дека не се согласуваме , секој по свој пат и би задржала пријателство, ама ако е подолга врска значи и дека причината на раскинување е поголема , тогаш смирено со повеќе сарказам :giggle ќе преќинам се . За врајќање никогаш, чим дошло до раскинување има црвен картон :D

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
365
819
1,103
Вселената
Зависи од причината.
Доколку биле некои банални работи, оладени односи, недоразбирање, сни раскинале на културен начин, зошто да не, за едно шо праиш, како си.
А доклку било нешто сериозно, како неверство и слично нема шанса, прекин на се исто како да не постоел никогаш, ќе зажали има да бега уште од километар кога ќе ме види :giggle

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Досеа не сум раскинал. Ми раскинале, а една ми мавна и корпа.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Јас имам долга врска и супер ни е.Е ако би дошло до тој момент не би сакала да се изгубам како да е само тој на светот и главата од ѕид да си ја лупам без разлика на причината.Едно здраво,како си и ништо повеќе.

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Порано раскинував, а сега дојде време кармата да си го врати долгот и ми раскинаа неколку пати и ми беше тешко околу 2-3 пати и еднаш со лупање на главата во ѕид... ама кругот се врти, пак ќе дојде време да раскинувам, е кармата само вдовец да не ме стори на постари години после кога ќе заврти кругот уште еднаш. :rofl