Пудра за лице

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
135
1,053
23
Да прашам. Дали некоја ги има користено или ги користи пудрите на Фармаси козметиката? Колку чини и дали ги прикрива целосно акните?
Која пудра се препорачува за сува кожа?