Психолошки карактеристики на астролошките знаци

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,838
6,527
1,153
Градибачалник на Прибој
ЈАРЕЦ-Особа која инсистира на традиционални улоги,на строги принципи,и реална е во своите ставови и процени.Но понекогаш тие ставови делуваат круто,затегнато или строго.Јарците делуваат трезвено,рационално и промислено.Тие го прават она што го мислат а не она што го чуствуваат.Добро ги контролира своите чуства и делува ладнокрвно.Имаат спартански дух и остри рогови кои подеднакво служат како за напад така и за одбрана.
Абе ајде да речиме дека е така, ама ова со спартанскиот дух ме посеќа на гејците. Барем да го корегираше со некое друго племе на пример готски, викинзки,галски или од некоја друга етимологија.
 

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
352
405
363
Skopje
Абе ајде да речиме дека е така, ама ова со спартанскиот дух ме посеќа на гејците. Барем да го корегираше со некое друго племе на пример готски, викинзки,галски или од некоја друга етимологија.
Е добро ебате јас не го измислив ова не го напишав лично :zelen
 

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,838
6,527
1,153
Градибачалник на Прибој