Промена на корисничко име | Црнобело Форум

Промена на корисничко име

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,447
9,155
1,683
Кушкундалево
Сеа не те разбирам што ти е поентата, скриптата функционира со минимум 5 карактери ти сакаш со 3 карактери. Скриптата ти мава грешка и јас ти кажувам да му кажеш на ипоповски рачно да ти го промени името. Толку боли глава од ова?
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
89
Сеа не те разбирам што ти е поентата, скриптата функционира со минимум 5 карактери ти сакаш со 3 карактери. Скриптата ти мава грешка и јас ти кажувам да му кажеш на ипоповски рачно да ти го промени името. Толку боли глава од ова?
Кога се прават некој промени и истите се ставаат во функција на членовите, со самото отварање на темата се даваат сите потребни информации.
Како што е објаснето дека еднаш во 365 дена може една промена.
Не ме боли глава воопшто,од alf во ALF сакав да пробам да променам,ама ете слабата обработена функција со недоволна информирасност од страна на админите,неможев да го реализирам тоа.
Како налагаат работите за сите оние кој сакаат да изменат ник со три симболи,ќе се бараат алтернативи како,--alf--,//alf**...и сл.
Поентата е ,кога правиш нешто направи го опфатно со сите информации,добри и лоши,можни и неможни.Просто нели!:kafe
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,762
2,407
1,133
www.crnobelo.com
Кога се прават некој промени и истите се ставаат во функција на членовите, со самото отварање на темата се даваат сите потребни информации.
Како што е објаснето дека еднаш во 365 дена може една промена.
Не ме боли глава воопшто,од alf во ALF сакав да пробам да променам,ама ете слабата обработена функција со недоволна информирасност од страна на админите,неможев да го реализирам тоа.
Како налагаат работите за сите оние кој сакаат да изменат ник со три симболи,ќе се бараат алтернативи како,--alf--,//alf**...и сл.
Поентата е ,кога правиш нешто направи го опфатно со сите информации,добри и лоши,можни и неможни.Просто нели!:kafe
Кога го сетиравме лимитот на 5 карактери, не помисливме на ситуација како твојата.
Ќе се консултираме со останатите админи дали да го воведеме тоа ограничување и при сама регистрација, или да го намалиме критериумот.
Во секој случај ти благодариме на забелешката.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe and Pica pica