Продолжи ја мислата

Darling-N

Нов член
14 февруари 2012
16
2
3
скопје
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли

maja11

Нов член
20 февруари 2012
0
0
0
31
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли на

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да се дави

anastazija

Нов член
20 февруари 2012
0
0
0
34
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да се дави но

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да се дави но тогаш

anastazija

Нов член
20 февруари 2012
0
0
0
34
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да се дави но тогаш пристигна

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
Колку треба да се мисли пред да станеш наутро и отидеш да јадеш и пиеш вода, a потоа одиш на кафе со пријателите и да не видиш дека дома глушецот направил неред, a немаш ни стапица.Истрчав до аптека и купив една. Ама кога се вратив,гледам дека глушецот се задавил од тоа што јадел. Потоа мачката го фати мртвиот глушец и го фрли во канта. Но,јас сум улав Кумановац , од Битола со потекло од Тунгузија,Гана,Црнобело и во боја. Kоја ли мачка го изеде и го фати не се знае сеуште, што ли наумила oткако го фрлила во преполната канта, и го затвори капакот. Во истиот момент капакот се помести и глушецот фати да бега во странство. Но на граничниот премин виде дека пасошот бил на комшиката. Се врати назад и го измава комшијата со дрво од јасен.Комшивката јасно му го образложи целото настанато хаотично дело. Но комшијата нервозен се фрли во базенот и почна да се дави но тогаш пристигна коле

• Ми се допаѓа
Реакции: juhuuu