Пријател(к)и

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
135
1,053
23
Не верувам дека постои пријателство помеѓу машко и женско. Полошо е кога све е за интерес, еден ќе страда поради проблемите што му ги нанел другиот.