Пријателство по врска

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Па ако и двајцата знаете и не ви смета може зашто да не

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Не познавам двајца што биле во врска и останале пријатели и си оделе на кафе и среќно си живееле со други. Нема шанси после подолга врска и раскинување некој да остане пријател. Секогаш едниот ќе има посилни чувства и ќе сака да биде повеќе од пријател :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејви

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Големо не . Сум пробала да останам со бивши пријателка но џабе . Со еден од пријатели преминавме во врска , по негово настојување откако раскинав подолга врска . Знаеше дека не го сакам на истиот начин како тој мене , но сепак настојуваше надевајќи се дека ќе го засакам . По две недели раскинавме , секако сакав да бидеме пријатели , на основа што рече дека расчистил со своите чувства кон мене и дека уствари не ме сакал туку сум му била опсесија , за после неколку месеци , кога бев во врска со сегашниот маж , да раскаже на цело школо како сеуште сум со него , и како дознал дека излегувам и со неговиот школски . Дознав од трета особа дека ширел ваков муабет и оттогаш немам контакт со него , ниту сакам да имам . А расчистивме меѓу нас одамна , оној ден кога раскинавме си ветивме дека пријателството повеќе ни одговара .