Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас од Лидс го памтам само Видука, исто како Хазелбанк што го памтам по тоа што гледав емисии кога даваа хајлајтс. Добар им беше колку што памтам, го имам гледано еднаш и за Австралија. После тоа веќе заборавив на тимот и видов дека паднале ептен.

Џејмс Милнер таму почна како детиште на 16 мислам, затоа делува како да игра во ПЛ еден век а не е толку стар.
Робинсон, Вилкокс, Харт ирецот со слободните, Радебе, имаше еден шкот со талијанско презиме, Дени Милс касапот...беа фактор тогаш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нема смисла ова бе. Кој е овој Богдан бе? Каде бе со овие голмани што не можат да стојат, ненормални едни скапаници мрднати. Мрш таму.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Овој не е нормален бе, наместо да ја фати тој ја боксува и тоа директно во негов играч. Не не, ваков лудак нема никаде.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Чекaјте бе мaлку. Кoј е oвoј Хендерсoн aмa сериoзнo? Oд кaде тoј кaпитен? Кoј е пa тoј дa биде кaпитен, мртвaк еден скaпaн. Кaде бе сo oвие игрaчи. Хендерсoн кaпитен, oф леле штo дoчекaв.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Чекaјте бе мaлку. Кoј е oвoј Хендерсoн aмa сериoзнo? Oд кaде тoј кaпитен? Кoј е пa тoј дa биде кaпитен, мртвaк еден скaпaн. Кaде бе сo oвие игрaчи. Хендерсoн кaпитен, oф леле штo дoчекaв.
Ќе те зезaм пoкaснo. Дa зaврши Милaн, дa не биде бетер. :zelen

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Во Болтон не беше толку лош Богдан :x
Цела одбрана на Ливерпул ужасна, Вотфорд си гази, го стигна Јунајтед (party)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Во Болтон не беше толку лош Богдан :x
Цела одбрана на Ливерпул ужасна, Вотфорд си гази, го стигна Јунајтед (party)
Цела одбрана? Сигурно мислиш на цел тим, бидејќи ова денес беше лошо за гледање. Полошо од ова играше само Јунајтед вчера. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Цела одбрана? Сигурно мислиш на цел тим, бидејќи ова денес беше лошо за гледање. Полошо од ова играше само Јунајтед вчера. :)

Сите ама посебно одбраната...
А јунајтед со 300 милиони потрошени е стигнат од вотфорд кој си игра со позајмени, риџекти и слободни агенти, ќути си дупи си (party)
Свонси слабо оваа сезона...

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сите ама посебно одбраната...
А јунајтед со 300 милиони потрошени е стигнат од вотфорд кој си игра со позајмени, риџекти и слободни агенти, ќути си дупи си (party)
Свонси слабо оваа сезона...
Па затоа Struggler го нема да ме зафркава. Знае дека тие вчера на чело со писателот беа бетер. Не го ни тагнувам за да не ме истепа. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider