Премиер Лига, ФА и Лига Куп 2014/15

Кој тим ќе ја освои Премиер Лигата?

• Манчестер Јунајтед

Гласови: 1 12.5%
  • Манчестер Сити

Гласови: 0 0.0%
  • Арсенал

• Ливерпул

Гласови: 2 25.0%
  • Челзи

Гласови: 3 37.5%
  • Некој друг тим (ќе пишам кој)

• Вкупно гласале
    8
  • Poll closed .

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ливерпул две шанси, два гола, моментот кога Лонг промаши празен гол. (facepalm)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ливерпул две шанси, два гола, моментот кога Лонг промаши празен гол. (facepalm)
Така е тоа кога се глупи, да ги искористеа шансите Ливерпул ќе изгубеше. Покрај одбраната на Ливерпул и јас и ти ќе поминеме. Со појјаки екипи ептен тешко ќе му е на Ливерпул. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пуштам сега Барнли - Челзи, гледам 3 гола паднале. :)
Челзи како ги даде головите и како прими? :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Пуштам сега Барнли - Челзи, гледам 3 гола паднале. :)
Челзи како ги даде головите и како прими? :)

Голот што го прими Челси вредеше за сите 3. :D

Заебанцијата настрана овие Барнли случајно се нашле во ПЛ, мислам дека се сигурни патници во втора лига наредната година.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Голот што го прими Челси вредеше за сите 3. :D

Заебанцијата настрана овие Барнли случајно се нашле во ПЛ, мислам дека се сигурни патници во втора лига наредната година.
И јас исто мислам, Барнли ептен залутале во ПЛ. Ако имаат повеќе од 3 победи тоа за нив ќе биде како да освоиле ЛШ. :)
Малце ја гледав утакмицава, како се снајде Коста кај Челзи?
Средниот ред на Челзи слушам ептен јак бил? :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
И јас исто мислам, Барнли ептен залутале во ПЛ. Ако имаат повеќе од 3 победи тоа за нив ќе биде како да освоиле ЛШ. :)
Малце ја гледав утакмицава, како се снајде Коста кај Челзи?
Средниот ред на Челзи слушам ептен јак бил? :)

Коста в г'з праен од одбиена топка постигна гол, но во глобала се труди. Под "труди" сакам да кажам дека се обиде да симулира фаул за да добие пенал + црвен картон на голманот. Но, судијата го зафркна. :)

Средниот ред... sta reci... koju poruku poslati.. Фабрегас класа играч, но сепак ова е само загревање/тренинг натпревар, барем според мене... Ептен слаб противник.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Коста в г'з праен од одбиена топка постигна гол, но во глобала се труди. Под "труди" сакам да кажам дека се обиде да симулира фаул за да добие пенал + црвен картон на голманот. Но, судијата го зафркна. :)

Средниот ред... sta reci... koju poruku poslati.. Фабрегас класа играч, но сепак ова е само загревање/тренинг натпревар, барем според мене... Ептен слаб противник.
Одма со глумење почнале па тие. :) Ако играат понапаѓачки фудбал Челзи, ќе бидат многу интересни за гледање. Коста верувам ќе се вклопи добро во тимот, супер напаѓач е. Ама како што кажа, против појјаки тимови ќе видиме колку се добри. :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Одма со глумење почнале па тие. :) Ако играат понапаѓачки фудбал Челзи, ќе бидат многу интересни за гледање. Коста верувам ќе се вклопи добро во тимот, супер напаѓач е. Ама како што кажа, против појјаки тимови ќе видиме колку се добри. :)

Тактиката е иста, само подобри играчи што имаат.

Прво полувреме ќе се форсираат што е можно повеќе за да постигнат голови, а второ полувреме ќе се бранат, ќе ја умртвуваат играта.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Тактиката е иста, само подобри играчи што имаат.

Прво полувреме ќе се форсираат што е можно повеќе за да постигнат голови, а второ полувреме ќе се бранат, ќе ја умртвуваат играта.
Можеби ќе ја смени Мурињо тактиката за оваа сезона, повеќе би им одговарало да играат брз фудбал баш заради тоа што имаат подобри играчи оваа сезона, а не да се бранат како и секогаш. Ќе видиме што ќе биде. :)