Премиер Лига, ФА и Лига Куп 2014/15

Кој тим ќе ја освои Премиер Лигата?

• Манчестер Јунајтед

Гласови: 1 12.5%
  • Манчестер Сити

Гласови: 0 0.0%
  • Арсенал

• Ливерпул

Гласови: 2 25.0%
  • Челзи

Гласови: 3 37.5%
  • Некој друг тим (ќе пишам кој)

• Вкупно гласале
    8
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас би сакал и Дерби да влезе во ПЛ. Не е само еден или два тима кои се добри и заслужуваат ПЛ, колку што гледав, од првите 5 не може да се одбере да не влезе некој во ПЛ, ама кога би бирал, би ги одбрал Дерби, ете и Ватфорд. Третиот не знам :zelen

Иначе вчера, очобол. Не дека Астон Вила се слаби па требаше да ги згазат, ама тоа играта на Ливерпул беше очобол. Јас се надевав да го симнат Сити од 4 место, ама сега и со ЛЕ сум задоволен.

Јунајтед после нерешено, Арсенал победува.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ам да свирнеше офсајд немаше да згреши, ова и мене ми изгледа ко случаен гол. Ипак дур не се чуе свирче мора да се покрива.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ам да свирнеше офсајд немаше да згреши, ова и мене ми изгледа ко случаен гол. Ипак дур не се чуе свирче мора да се покрива.
Знам дека очекуваа офсајд ама премногу беа напред, и Миралас никој не го чуваше. Тие го наместија црнецот во офсајд ама не мислеа дека има друг од другата страна. Дремка ги фати од сонцето. :zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јас би сакал и Дерби да влезе во ПЛ. Не е само еден или два тима кои се добри и заслужуваат ПЛ, колку што гледав, од првите 5 не може да се одбере да не влезе некој во ПЛ, ама кога би бирал, би ги одбрал Дерби, ете и Ватфорд. Третиот не знам :zelen

Иначе вчера, очобол. Не дека Астон Вила се слаби па требаше да ги згазат, ама тоа играта на Ливерпул беше очобол. Јас се надевав да го симнат Сити од 4 место, ама сега и со ЛЕ сум задоволен.

Јунајтед после нерешено, Арсенал победува.

Зборчево бе :D

Дерби беше пред 6-7 сезони во ПЛ и го оствари најлошиот скор since 1888 :D имаа една победа цела сезона, тотал 11 бода на крај :rofl
Утре ќе има на СК1 директно Борнмут-Болтон, со победа Борнмут прв пат евер ќе игра во топ флајт а до вчера играа со Меклсфилд и слични лол, сигурно им се тресат нозе сеа :zelen

Причина зошто ми е симпатичен Евертон и Мартинез, Мекарти комотно можеше да падне и да се витка кога го даде голот, ќе имаше и пенал а може и црвен. Вака си остана на нозе и си даде гол од игра. Штета што Баркли е изван форма цела сезона...

Фалкао и Ди Марија повторно на ниво на Конференција :zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
И тоа од многу тешка позиција, штета. Да го постигнеше барем печатот ќе имаше материјал да пишува дали Јунајтед сепак ќе го откупи??

Поарно нека го земат Џордан Роудс или некој сличен, секако ќе биде подобар од Фалкао :cool:

Инаку класично мурињовско смарање утакмицата, за жал топката од Монреал кон Ремзи/Велбек необјасниво не заврши во мрежа, тоа ќе беше јако.
Одличен притисок на крај на Арсенал само Санчез и Озил не успеаа да дадат точен пас, им паѓа форма на крај очигледно |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Поарно нека го земат Џордан Роудс или некој сличен, секако ќе биде подобар од Фалкао :cool:

Инаку класично мурињовско смарање утакмицата, за жал топката од Монреал кон Ремзи/Велбек необјасниво не заврши во мрежа, тоа ќе беше јако.
Одличен притисок на крај на Арсенал само Санчез и Озил не успеаа да дадат точен пас, им паѓа форма на крај очигледно |-(

Дури и Велбек да останеше во Јунајтед ќе беше подобар од Фалкао, нели? :D