@Homunculus утре што мислиш, 2 голови ќе им дадете ли на плавиве? Се мислам дека нерешено ќе заврши.
@Homunculus утре што мислиш, 2 голови ќе им дадете ли на плавиве? Се мислам дека нерешено ќе заврши.
Ќе победите, 1:2. Јас ќе си ја одиграм тим2 2+ и сите среќни.Не ми стигнува известување дека ме цитираш, али не знам, не сум баш сигурен. Тврд орев се Челзи, а и ние имаме повредени, во одбрана веројатно би играл Мек Нер и Смолинг... што значи според мене ќе играме нешто подефанзивно. Не би требало да се трошат Челзи толку многу, а знаејќи го Мурињо и последните резултати што ги вади, не би паднале многу голови.
Челзи го доби Кпр на чиста среќа, тоа требаше да е најмалку нерешено никако победа на Челзи. Ама тоа е.Ова е последна шанса да се направи крајот на сезоната интересен во случај да победи МЈ што и не е незамисливо ако се има предвид дека КПР го надигра Челзи...
Друга утакмица која ќе биде јака е Лестер-Свонси, добра шанса за Лестер да воскресне.
Инаку вечер ќе има Норич-Мидлзбро, утакмица од веројатно најинтересната лига во светот, Чемпионшип каде во два бода разлика се четири екипи за директен пласман а две од нив се баш горенаведените
И јас мислам дека е редно време да си оди, ако го шутнат 80% сум сигурен дека Клоп ќе дојде.Потегот на Ерера кога дајвна во последна минута what a moron...
Арсенал се намачил нешто со Рединг а Астон Вила ја одигра можеби најдобрата утакмица оваа сезона, Балотели барем 99 пати во офсајд еднаш не беше ама по инерција и тоа го досудија
Време е да го отпуштат Роџерс, три сезони - нула трофеи а нема ни да избори ЛШ оваа сезона...