Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Да се стави опција да блокираш одреден член, како што е игнорирањето,само со опцијата блокрање членот да не може да ги ти чита постовите :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да се стави опција да блокираш одреден член, како што е игнорирањето,само со опцијата блокрање членот да не може да ги ти чита постовите :)

Ако сака да прочита ќе се одлогира и ќе прочита. :) Патем, таа опција е крајно неизводлива затоа што не може ти да селектираш кој да ти го чита мислењето во јавен форум. Ако сакаш одредени луѓе да те читаат имаш конверзација за повеќе луѓе, покани ги и пишете си и ќе се читате само вие.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Mila Kunis

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Постои ли можност да постои опција модераторот да неможе да си ги брише своите мислења,туку тоа да може да го прави само администраторот или евентуално секое свое мислење што ке го избрише модераторот подоцна да може да го провери администраторот?
Ако постоеше таква опција,мислења на други немаше да постојат,на листата ке беа само таквите избришани мислења на Мила Кунис.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Јас имам еден предлог. Оти ова веќе е претеризам :)
Имам предлог да нема толку глупави банирања... на тој начин може ќе успеете да ги задржите сите членови што се зачленуваат.
А вака, се зачленува, ршум прави со прекрасни мислења 2 месеци човекот, и вие почнувате да го банирате, од што така ви паднало круша на глава, и тој си оди оти му здосадува да чита а да не може да коментира, и што сте направиле?
- Ништо. Празен форум со максимум 10 нови мислења на ден. (Валидни 10 нови, другите што се во чат муабети и игрите не се важат, затоа што воопшто и не се мислења и во никој случај не го подобруваат квалитетот на форумов)

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Arkantos чисто од љубопитство кој член е тој што направил `ршум со прекрасни мислења за да после добие бан? Мислам во моментот а и во последниве неколку месеци?

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Arkantos чисто од љубопитство кој член е тој што направил `ршум со прекрасни мислења за да после добие бан? Мислам во моментот а и во последниве неколку месеци?
Па да бидам искрен, последниов што го баниравте.
Знам дека е мрчатор, и немам ни мала веза зошто е баниран, ама знам дека споредбено со други членови, има мислења што си држат вода, дека има што паметно да каже.
Заразлика од други членови, кој што секогаш ова правило го прекршуваат, и јас не сум видел да добијат казнен поен:
11. Членот се согласува дека нема да нуди материјал кој е авторски заштитен или без дозвола на сопственикот на материјалот.
- мал милион број пати гледам постови копирани од а до ш, од блог, од друг форум, од некоја статија на другите веб страни, па ни админ, ни модератор не реагира.
Чист пример е темата Ваши еротски колумни.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Е да знаеш не ја знам причината пошо бев пасивен едно недела дена, така да не можам да тврдам поради што го закачил банот. Но за авторските права како што ти ги спомнуваш во вториот дел од мислењето, веќе одамна имам дигнато раце од проста причина што сето она што е поставено на нет, не може да му се најде трагата на сопственоста. Иако честопати утробата ми се превртува кога некој што нема појма да склопи 2 реченици, пробува да си се накити со туѓи перја и да создаде некаков си квази став кој ни самиот не го разбира.