Зошто немаме ангел во смешковците?
Претпоставувам дека нема место, односно има доста смајлиња. Во секој случај, тука можеш да најдеш секакви смајлиња ако сакаш. Само кликаш на смајлито што го сакаш и горе се појавува линк кој го копираш.
Зошто немаме ангел во смешковците?
Претпоставувам дека нема место, односно има доста смајлиња. Во секој случај, тука можеш да најдеш секакви смајлиња ако сакаш. Само кликаш на смајлито што го сакаш и горе се појавува линк кој го копираш.
Не можеш пак не замарај.@ipopovski ќе можам пак да го сменам никот или еднаш само може?
Треба да бидеш активен и забележан на форумот, за кога ќе решиме да назначиме нов модератор, некој од постоечките да те предложи, а останатите да те поддржат.Како се станува модератор?
Активен сум јас, сега ќе им пишувам на другите за да ме поддржат. А кога мислите да сттавате нови?Треба да бидеш активен и забележан на форумот, за кога ќе решиме да назначиме нов модератор, некој од постоечките да те предложи, а останатите да те поддржат.
Па си има тоа, кај мене си е тамам. Треба да кликнеш на сликата за цела големина.Auto resize на фотките ? Ставив слика во скриншот од мобилен, и ми го зафати цел екран ..
Абе знам .. ама колку шо гледам не е секаде. Кај мене ако кликниш ја зголемува уште еден милиметар, а и онака е огромна.Па си има тоа, кај мене си е тамам. Треба да кликнеш на сликата за цела големина.