Прво секс, па после врска

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Од машка гледна точка, ова е искористување. Доколку ти бара првин секс, па врска.

Најпрвин запознај го подобро, попрецизно дознај каде живее, телефонски број итн.. затоа што доколку имате секс може да исчезне, пошто мојата машка интуиција ми вика дека сака да те искористи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Katry and belabelina

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
i so ima sega vrska tvojot ogovor so temava samo da se najdes vo muaebt kolku sto znam ovde komentirame za odredena tema a ne za mojot profil kolku sto znam
Не го карај детето...тој си бара мома по негов вкус...дури и тема си отвори за да си најде...не се нервирај па ти одма :)

Nekoe

Нов член
25 септември 2014
12
14
3
36
i so ima sega vrska tvojot ogovor so temava samo da se najdes vo muaebt kolku sto znam ovde komentirame za odredena tema a ne za mojot profil kolku sto znam
Ја сум овде за да се најдам на муабет да, а ти дојде да решиш некое прашање од животна важност... ? извини рибооо :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
прво средба со добро вино, малку романтика ,па понежниот пол ако смета дека треба да се оди до тоа секс радо би прифатил !!

• Ми се допаѓа
Реакции: belabelina

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Ова не ми е јасно и никако не можам да се освестам со ми се случи " Прво ке спиеме па после врска " Нека ми објасни некој кај отидоа романтичните мажи ?
Ја не би бил у врска воопшто тоа нема мене да ме освои или незнам да направи да ја засакам пф тоа можда и со други го праела

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Јеа рајт.:D
Ја машко сум па 5 пати ке се размислувам пред да легнам со некоја жена.

• Ми се допаѓа
Реакции: belabelina