Прашања и помош околу мобилни телефони

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
xperia се воглавно телефони кои вредат за парите. Разгледај си убаво, сега има и доверба24 припејд во t-mobile т.е. правиш договор дека секој месец ќе ставаш одредена сума пари и телефоните се исти ко за на претплата.

The puss in boots

Староседелец
27 февруари 2012
221
147
1,043
28
Охрид
xperia се воглавно телефони кои вредат за парите. Разгледај си убаво, сега има и доверба24 припејд во t-mobile т.е. правиш договор дека секој месец ќе ставаш одредена сума пари и телефоните се исти ко за на претплата.
исто мислев и јас дека вредит за парите, отприлика разглеав перформани и убав е.. само незнам тачот дали му е убав

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
исто мислев и јас дека вредит за парите, отприлика разглеав перформани и убав е.. само незнам тачот дали му е убав

Колку што сум видел други xperia телефони имаат добар тач и екран отпорен на гребење. Колку што видов овој тајпо има 800 MHz процесорче и андроид 4.0 така да јас би ти рекол дека е добар избор.

• Ми се допаѓа
Реакции: The puss in boots

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Ми треба помош :(
Имам стар Сони Ериксон Спиро, не го користам подолго време, ми притреба денес нешто и што да видам... Брат ми од времето имаше ставено phone lock code, додека го користев телефонот го знаев, а сега и на двајцата не ни текнува. Пробуваше тој преку некои програми по интернет, ама бара да се плати. Има некој идеја што да направам? Итно ми е.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ај и тука да прашам
Иам Sony Ericsson Cedar пред година дена купен во T-mobile. Летово у ЦГ си го користев со ProMonte сим картица и нормално со нејзе си имав и 3G интернет - топ. Доаѓам дома, им откажувам љубаф на Т-mobile и се пребацувам на VIP со истиот префикс - 070. Добив и сетинзи за интернет ама некако нејќе да ги прифати. Денес бев кај нив, ми викаат дека сум требал да го декодирам, Могуче ли е да еве си имам користено повеќе сим картици од различни компании, топ си било све, да работи картицата ама за интернет треба додатно декодирање? Пошо еве ProMonte не бараше такви ствари. Се работи иначе за 3G интернет

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
sony-xperia-tipo-03.png

добра е оваа иксперија?

The puss in boots

Староседелец
27 февруари 2012
221
147
1,043
28
Охрид
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
иксперија типо, така? :)
инаку не го земам заради камерата, кога сликам, сликам со Nikon-от :) Ме бендисаа перформансите, плус Сони си е закон сам по себе, сега што морам да правам компромис со touch-от. Мразам touch :D

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ај и тука да прашам
Иам Sony Ericsson Cedar пред година дена купен во T-mobile. Летово у ЦГ си го користев со ProMonte сим картица и нормално со нејзе си имав и 3G интернет - топ. Доаѓам дома, им откажувам љубаф на Т-mobile и се пребацувам на VIP со истиот префикс - 070. Добив и сетинзи за интернет ама некако нејќе да ги прифати. Денес бев кај нив, ми викаат дека сум требал да го декодирам, Могуче ли е да еве си имам користено повеќе сим картици од различни компании, топ си било све, да работи картицата ама за интернет треба додатно декодирање? Пошо еве ProMonte не бараше такви ствари. Се работи иначе за 3G интернет
Не. Доколку сим картичката ти работи, треба да ти работат и сетинзите за интернет. Декодирањето нема врска со сетинзите. Доколку работи со други сим картички, нема никаков проблем.