епа сега имат промо поунда од т-мобиле бесплатно го земаш телефонон, и после месечно плаќаш по 500 денари, а во припејд е 8 000Koлку пари го гледаше тој телефон?
епа сега имат промо поунда од т-мобиле бесплатно го земаш телефонон, и после месечно плаќаш по 500 денари, а во припејд е 8 000Koлку пари го гледаше тој телефон?
исто мислев и јас дека вредит за парите, отприлика разглеав перформани и убав е.. само незнам тачот дали му е убавxperia се воглавно телефони кои вредат за парите. Разгледај си убаво, сега има и доверба24 припејд во t-mobile т.е. правиш договор дека секој месец ќе ставаш одредена сума пари и телефоните се исти ко за на претплата.
исто мислев и јас дека вредит за парите, отприлика разглеав перформани и убав е.. само незнам тачот дали му е убав
мојш да видиш погоре јас го поставив истово прашање, ја зедов и сега засега сум задоволен добар процесор, добар му е и тачот, единствено што нема блиц е
добра е оваа иксперија?
Не. Доколку сим картичката ти работи, треба да ти работат и сетинзите за интернет. Декодирањето нема врска со сетинзите. Доколку работи со други сим картички, нема никаков проблем.Ај и тука да прашам
Иам Sony Ericsson Cedar пред година дена купен во T-mobile. Летово у ЦГ си го користев со ProMonte сим картица и нормално со нејзе си имав и 3G интернет - топ. Доаѓам дома, им откажувам љубаф на Т-mobile и се пребацувам на VIP со истиот префикс - 070. Добив и сетинзи за интернет ама некако нејќе да ги прифати. Денес бев кај нив, ми викаат дека сум требал да го декодирам, Могуче ли е да еве си имам користено повеќе сим картици од различни компании, топ си било све, да работи картицата ама за интернет треба додатно декодирање? Пошо еве ProMonte не бараше такви ствари. Се работи иначе за 3G интернет