Постите ли?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,220
1,747
253
Само една е Вегета, се друго е лаж и превара :cool:
Сепак јас сум домакинка и повеке знам од тебе.Имаше оригинал паковка со фалсификат вегета внатре,како што беше со шампонот Косили,Шолдерот и мн др.а инаку може ли зачин да биде мрсен?Зеленчук?Заборави слика од рефус продажба.
 

red dragon

Староседелец
27 март 2013
140
129
643
31
Постим ги велинденските пости 48 дна од кои последната недела без зејтин. Оваа година ми беше 3 година како постим.Искрено да ви кажем многу подобро се осекам кда постим прочистуе се организмот и душата. Не е ништо тешко само треба да се има цврста воља и успешен е постот.
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
739
127
1,053
26
Не постам,не е морално а и некои неможат а некои несмеат
 

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Воздржувањето од одреден вид на храна, како и воздржување од обемни оброци го правам на одредени периоди во годината.
Но тоа е поврзано со мојот начин на живот и секојдневните рутини отколку заради христијански празници и правила.