Посвети песна
Angiie Истакнат Член 16 февруари 2012 506 639 93 18 февруари 2012 #12 For him. Реакции: kizzo, Nightmare_f and The Tramp
Hexasto Истакнат Член 16 февруари 2012 1,095 1,635 113 Македонија 18 февруари 2012 #13 на кафаната и ја посветувам Реакции: kizzo and street_chic
WomanInRed Староседелец 15 февруари 2012 1,324 3,218 1,123 25 февруари 2012 #16 Реакции: Browny, Scars, Nightmare_f и 1 друг член
Baronessa Истакнат Член 13 февруари 2012 541 751 93 Los Angeles! 5 март 2012 #20 Ne postoji rijec kojom rekla bih ti koliko znacis mi ne postoji taj nitko kao ti sto me moze razumjeti Jer meni samo malo treba samo mala mrva ovog neba mojoj pjesmi ti si svaka nota ljubav je moja veca od zivota Tako kratko te znam i ne postoji dan da ne osjetim da za tobom ludim ja kraj tebe izgubim dah pretvorim suze u prah uz tebe zaboravim na sve Na ramenu tvom uvjek rastopim se i vrijeme zastane ne postoji taj nitko kao ti sto me zna razumjeti Jer meni samo malo treba samo mala mrva ovog neba mojoj pjesmi ti si svaka nota ljubav je moja veca od zivota ЗА МОЈАТА СРЕЌА!!!!!
Ne postoji rijec kojom rekla bih ti koliko znacis mi ne postoji taj nitko kao ti sto me moze razumjeti Jer meni samo malo treba samo mala mrva ovog neba mojoj pjesmi ti si svaka nota ljubav je moja veca od zivota Tako kratko te znam i ne postoji dan da ne osjetim da za tobom ludim ja kraj tebe izgubim dah pretvorim suze u prah uz tebe zaboravim na sve Na ramenu tvom uvjek rastopim se i vrijeme zastane ne postoji taj nitko kao ti sto me zna razumjeti Jer meni samo malo treba samo mala mrva ovog neba mojoj pjesmi ti si svaka nota ljubav je moja veca od zivota ЗА МОЈАТА СРЕЌА!!!!!