А за што ти треба сега допрва таа книга??Има некој нешто за Злосторство и казна? Поточно, "Идеите на Достоевски за злосторството, казната и простувањето"
А за што ти треба сега допрва таа книга??Има некој нешто за Злосторство и казна? Поточно, "Идеите на Достоевски за злосторството, казната и простувањето"
Јас имам, 300 денари прати ми по сметка, ќе ти пратам.Здраво,некој да не има нешто на темата:Потрагата за смисла на вечен живот (бесмртност) во епот за Гилгамеш?
Можеби ако намалиш на 250 денари некој и ќе се излаже навистина да ти платиЈас имам, 300 денари прати ми по сметка, ќе ти пратам.

Ти па, шо се ценкаш во име на други?Можеби ако намалиш на 250 денари некој и ќе се излаже навистина да ти плати![]()

Пишувам проектни задачи, состави, есеи, писмени, проектните и есеите се по 300 денари а составите и писмените по 200 денари, ги добивате во рок од 2 до 5 дена, плаќање на сметка![]()
леле што не ќе прочита човек на форум. Денес ако не знае некој состав да си напише по македонски јазик треба да оди да се самоубие зошто тоа е основата и не треба талент за тоа воопшто, само да се следат инструкции за вовед, заплет, кулминација, расплет и заклучок.

.