Помош за проектни задачи/состави/писмени

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,353
3,846
1,153
Јас навистина не ве сфаќам.
Не сакате да читате.
Не сакате кратка содржина на интернет да прочитате, бар тоа е лесно сега.
Една ебена критика да прочитате барем.
Не мора многу, онака колку да знаете кој е Раскољников.
Па јас, да знам дека ќе земам диплома од средно, и нема да го знам основното... дипломата ќе си ја искористам за потпалување сабајле.
Па уште дрски бре... „јас да сакав да платам“... епа не сакај, и чекај некој што сѐ уште не сака да профитира од вашата неписменост да ти напише нешто.
 

_dare_

Нов член
7 февруари 2016
2
0
1
19
Здраво,некој да не има нешто на темата:Потрагата за смисла на вечен живот (бесмртност) во епот за Гилгамеш?
 

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,353
3,846
1,153
Можеби ако намалиш на 250 денари некој и ќе се излаже навистина да ти плати:D
Ти па, шо се ценкаш во име на други? :)
Знам дека никој нема да ми плати, јас тоа онака... :)
Инаку, јас темава ја разбирам како помош во врска: давање инструкции, можеби некои материјали за тешко достапни книги, и такви работи... а не да се бувне тука цел есеј.
 

RuneskiBlagojce

Нов член
15 март 2017
1
0
1
17
Итно ми треба состав на тема: „Зошто да не утешам, помогнам, израдувам...?“ Фала ви на сите однапрет...
 

Спаси ме од кец

Нов член
23 март 2017
1
0
1
21
Ве молам побрзо писмена по македонски јазик на тема::
Природата наградува но и казнува
немора цел текст само вовед и некоја идеја фала
 

Seashell

Истакнат Член
8 октомври 2017
4
0
301
23
Пишувам проектни задачи, состави, есеи, писмени, проектните и есеите се по 300 денари а составите и писмените по 200 денари, ги добивате во рок од 2 до 5 дена, плаќање на сметка :):)
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
973
1,133
Пишувам проектни задачи, состави, есеи, писмени, проектните и есеите се по 300 денари а составите и писмените по 200 денари, ги добивате во рок од 2 до 5 дена, плаќање на сметка :):)
:rofl леле што не ќе прочита човек на форум. Денес ако не знае некој состав да си напише по македонски јазик треба да оди да се самоубие зошто тоа е основата и не треба талент за тоа воопшто, само да се следат инструкции за вовед, заплет, кулминација, расплет и заклучок.
Кој е будала нека ти плати не 300, 3000 направи ;):zelen(star).