Помош за проектни задачи/состави/писмени

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Хроника поимот ти означува бележење на настани по хронолошки тек.
Ако се употребува во литература, тогаш хроника значи литературно дело што се задржува врз опишување настани исто по хронолошки тек(дело во вид на Дневник пример).
Е сега колку хроники постојат ... појма немам

• Ми се допаѓа
Реакции: Believe and Natenceto

zipodidi

Нов член
7 март 2013
3
0
1
30
zdravo dali nekoj moze da mi pomogne mi treba proektna so tema "emociite kaj decata od raganje se do pred skolska vozrast''.. ako pak nemozete da mi dadete cela proektna pratete mi nekoi informacii u vrska so toa.. vi blagodaram odnapred .. ako moze brzo

Matumba

Нов член
24 февруари 2013
24
11
3
Јас и другите да ја открија различноста во и околу мене, ако може некој да ми помогне околу есејот, благодарам однапред.

zipodidi

Нов член
7 март 2013
3
0
1
30
Ќе мозе ли мала помош?? Емоции кај децата од раѓање се до 6 години ве молам некакви информации итно... ВИ БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД <3

Naddy

Нов член
16 март 2013
1
0
1
28
Ми треба состав за младешката,идеализирана и неостварена љубов на Татјана кон Онегин и нејзиното созревање...помогнете

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ми треба состав за младешката,идеализирана и неостварена љубов на Татјана кон Онегин и нејзиното созревање...помогнете
Можам да ти дадам инструкции што да пишуваш ако сакаш, ама цел состав да ти го составам не можам, немам концентрација за жал.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Има ли некој нешто за Класицистичките елементи во Сид?

НиксаИзгубен

Нов член
21 март 2013
1
0
1
32
Ве молам ми треба текст за писмена тема:Прерано дојде болката..Итно ми е..и би бил многу благодарен ако некој може да ми помогне,барем некоја мисла по што да се упатам затоа што стварно неам идеа што да напишам..Фала однапред :)