Помош за проектни задачи/состави/писмени

ivana*

Нов член
6 април 2013
1
0
1
30
Ве молам ми треба помош околу проектна задача Резервоари и цевководи за азот. Надвор сум од сите покови....: (

filipbgd_11

Нов член
28 јануари 2013
16
1
3
38
Некој ако има некој состав со врска со овој наслов „Дали човекот, цар Едип, е слободен да прави избор во својот живот или судбината управува со него“ ?

• Ми се допаѓа
Реакции: ComputerService

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Оди на wikipedia.org , мора да има нешто т.е се има таму.
Ако не најдиш на Македонски има на Српски,Хрвацки а на Англиски мора да има !

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ги има ли некој раскажани „Огледало“ и „повест ради стршнога и втораго пришествија Христово“, не можам и не сакам да читам дела со религиозен карактер, а на нет нема ништо.

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
На кого му треба помош за проектни/семинарски од областа на психологија/социологија и сродни науки (педагогија пример) може слободно да се обрати.
Имам правено и за систем на кочење кај BMW, нема ова да ми е проблем ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
На кого му треба помош за проектни/семинарски од областа на психологија/социологија и сродни науки (педагогија пример) може слободно да се обрати.
Имам правено и за систем на кочење кај BMW, нема ова да ми е проблем ;)

Ај да го следам твојот пример, оти сто пати имам видено премногу доцна дека некој барал помош.

Кој сака да му помогнам по Македонски јазик и литература, за било каков состав, за било каква/какво лектира/дело слободно нека ми пише или нека ме тагне тука, и ќе му помогнам.
Би можел да помогнам нешто и со проектни задачи - имам милион и една во комп. Најчесто се некој проектни по Мир Толеранција и заштита, бизнис план, и слични...

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Arkantos гледам се нудиш за помош, па ќе ти побарам помош во врска со еден есеј. Пиши ми порака, да ти го напишам насловот, па ако можеш до вечер да ми составиш нешто ќе ти бидам благодарен. И јас ептен сум за нигде што чекам последен момент, ама до утре е краен рок за есејот.
Секоја помош е добредојдена и од другите членови. Фала однапред.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

filipbgd_11

Нов член
28 јануари 2013
16
1
3
38
Некој да има некој есеј или состав во врска со овој наслов мислам да одликува на овој наслов „Дали човекот, цар Едип, е слободен да прави избор во својот живот или судбината управува со него“