Полуматура

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,161
1,133
Гледајте да е нешто поедноставно, поуниверзално..и да сакате да ги погледнете сликите и по неколку години.
И никако немојте штикли, воопшто не изгледа убаво. Барем не мене.
 

Прикачувања