Политички настани низ светот

 • Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

  Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
  - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
  - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
  - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

  Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

  Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

вован1

Староседелец
10 декември 2017
23
6
1,003
36
Ташкент
1917.gq
А што се случува?
Сосема точно, природна катастрофа. Од 4 до 6 ноември, во главниот град на Узбекистан ненадејно се појави огромен облак од прашина. Многу е чудно што никаде не исчезна... Прашина висеше во воздухот.
 
 • Ми се допаѓа
Реакции: Electra