Јас пошто неам ни мајка ни жена, еве на Богородичка и` го подарив Исус. Сеа, малку порано испадна да си е живо и здраво, ама беше планирано за 8ми март.
Ништо нема да ја изненади повеќе од тоа да ја разбудиш со звукот на омилената песна, убаво кафенце колачиња и само еден цвет.Епа еве,неделава е 8ми март..... И само ќе и купам нешто на мајка ми,на никој друг: Злобна сум,знам. Ама...што ли да и купам?? Можеби некој убав букет,писменце што ќе и остане во спомен и некое убаво ланче,или саат,во договор со татко ми
![]()
Колкава сума на пари можеш да одвоиш?Дали има некој искуство со купување на поклон за 8ми март за мајка е на женската? јас годинава прв пат ќе морам да и однесам на мајка од женска поклон ама појма немам што да биди ајде некој интересен предлог ама побрзо оти до среда треба да го купам поклон![]()
Еееееееј,добра идеја! Вака ланската година,за роденденот ја разбудивНишто нема да ја изненади повеќе од тоа да ја разбудиш со звукот на омилената песна, убаво кафенце колачиња и само еден цвет.
Јас така ја будев мајка ми на овој ден![]()
Не ми е проблем искрено сумата ама до кај 1000 денари максимум а и од помалку нема да ме боли главата, ај кажи некој предлог ама сепак би ми било поубаво да поминам со помалку париКолкава сума на пари можеш да одвоиш?