Јас пошто неам ни мајка ни жена, еве на Богородичка и` го подарив Исус. Сеа, малку порано испадна да си е живо и здраво, ама беше планирано за 8ми март.
Ништо нема да ја изненади повеќе од тоа да ја разбудиш со звукот на омилената песна, убаво кафенце колачиња и само еден цвет.Епа еве,неделава е 8ми март..... И само ќе и купам нешто на мајка ми,на никој друг : Злобна сум,знам. Ама...што ли да и купам?? Можеби некој убав букет,писменце што ќе и остане во спомен и некое убаво ланче,или саат,во договор со татко ми
Колкава сума на пари можеш да одвоиш?Дали има некој искуство со купување на поклон за 8ми март за мајка е на женската? јас годинава прв пат ќе морам да и однесам на мајка од женска поклон ама појма немам што да биди ајде некој интересен предлог ама побрзо оти до среда треба да го купам поклон
Еееееееј,добра идеја! Вака ланската година,за роденденот ја разбудив Годинава,сакам нешто поразлично...Ништо нема да ја изненади повеќе од тоа да ја разбудиш со звукот на омилената песна, убаво кафенце колачиња и само еден цвет.
Јас така ја будев мајка ми на овој ден
Не ми е проблем искрено сумата ама до кај 1000 денари максимум а и од помалку нема да ме боли главата, ај кажи некој предлог ама сепак би ми било поубаво да поминам со помалку пари оти имам и 700 денари патни трошкови.Колкава сума на пари можеш да одвоиш?