Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Отсега па натаму секој кој ќе победи ќе може да избира наслов и ќе отвора тема. Ова го направивме за да ја видат темата повеќе членови и со тоа повеќе луѓе да учествуваат.
Mislam podobro ke bide da ima pogolem vremenski period za pisuvanje na temata za da ima poveke ucesnici,sepak ova ne e kako so fotografiite slikni i prikaci,moj predlog pa kako sakate.
Јас па, мислам дека е многу и две недели, а за три цел научен труд може да се напише. Две недели е оптимално и доволно. Секој што сака и е инспириран пишува краток текст за 15тина минути - не требаат повеќе.
I nikoj nema da pise,temive stojat po mesec dva bas razgledaj pa odvaj tri- cetiri teksta da procitas,ne sekoj vo momentot ima inspiracija ili vreme da sedne da napise za tie dve nedeli.
Јас мислам дека две недели се доволно. За собиранка се немате време (за мене тоа е многу лош изговор), но за ова не може да се лажеме дека се нема време од 20 минути.
Ако се сака, се може.