Добро де не знаев ништо во врска со неа. Ко демек нема деца на 12 години што разликуваат што е правилно а што не. Мислев дека барем малку знае дека не треба да оди на такви места со непознати.Девојчето има 12 години, ти колку години имаш?
Добро де не знаев ништо во врска со неа. Ко демек нема деца на 12 години што разликуваат што е правилно а што не. Мислев дека барем малку знае дека не треба да оди на такви места со непознати.Девојчето има 12 години, ти колку години имаш?
Не бил непознат во тоа е работата. Пријател на татко и, значи го познавала веќе претходно затоа отишла со него.Добро де не знаев ништо во врска со неа. Ко демек нема деца на 12 години што разликуваат што е правилно а што не. Мислев дека барем малку знае дека не треба да оди на такви места со непознати.
Пази ако некад треба влезиш во нечија гаражаДобро де не знаев ништо во врска со неа. Ко демек нема деца на 12 години што разликуваат што е правилно а што не. Мислев дека барем малку знае дека не треба да оди на такви места со непознати.
Па зошто би влегувал во гаража кај некој што го знам само од 1-2 видувања?Пази ако некад треба влезиш во нечија гаража
Речи му Ааа не знам јас што си наумил
Ние ти викаме кукни пријатели ти друго збориш.Па зошто би влегувал во гаража кај некој што го знам само од 1-2 видувања?
Кој куќен пријател, таа го видела неколку пати и готово треба да има доверба во него? И јас ти викам дека има деца што не веруваат толку и што знаат да прават разлика, па ако сака и најблизок нека им е. Девојчево не знаев ни какво е ни што е.Ние ти викаме кукни пријатели ти друго збориш.
Педофилот бил прв братучед на некоја фаца ја заборавив од ВМРО.
Боже, што мешаат баби и жаби.
Што сум ја одговорна и каква врска имам за постапките на братучедиве