Паѓате ли на слатки зборови?

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас не паѓам на слатки зборови, знам каква сум и колку сум убава и не ми треба признание за тоа од некои си икс личности... Секако пријатно ми е кога од партнерот слушам мила, малечка и најубава си ми мене и слично... ама така делење комплименти од секој што се обидува да те освои се знае дека се кажани со цел да те освои нели хаха
А маци,злато,мила кажани од луѓе кои треба да ми се пријатели ме иритираат бидејќи такви зборови можам да разменувам со луѓе кои навистина ми значат(дечко, најдобри другарки, семејство) а не со секој познаник.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Дали сте личност која ќе ја освои некој кој ќе и каже два-три слатки збора?

Не мора ова да се однесува само на потенцијален љубовен партнер на кој би „паднале“ т.е. „не би паднале“ ако ви каже неколку слатки зборчиња, туку и на други личности.
Еве пример, колку и дали воопшто има приоритет некоја личност која е слаткоречива да ви стена пријател/ка само затоа што ви се обратила со некој сладок израз?
Дали воопшто ви значат нешто тие зборчиња?
Дали можат да ве освојат?
Дали можете да одолеете кога некој ќе ви се обрати со „убавице/убавецу“ или нешто слично ним?
Или накратко, дали сте таква личност која ќе „падне“ на тоа?

Највеќе ме привлекуваат, освојуваат харизматични девојки.
Кај мене најприоритетно е докажувањето на дело.Ако сум и на некоја сладок ко шекерна болест тогаш нека го докаже тоа.Оставам на имагинација.
Мене зборови не ми значат.

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Ауу, не..Не сакам слатки зборови, зошто претежно тие зборови се празни. Не ми треба некој постојано да ми зборува колку ме сака, како сум јас нај убава на светот(не, не сум....има и многу поубави и многу погрди, не ме лажи). Ми треба да ми покаже со дела. Зошто зборот поминува, делата остануваат.