Јас сакам уште од претходниот стил
Eххх кој не сака ... ама романтичарите се врста во изумирање за жал...
што би рекол “другарот“ Игор Џамбазов како дел од неговот 10-ет страно интервју во македонскиот плејбој...
„Жените во Македонија не знаат да прифатат искреност од маж. Секој искрен маж за нив е или преварант или сака нешто да скрие, да добие и слично.“ - Игор Џамбазов
Постојат исклучоци секако дека да, мило ми е што некои можеби и сум запознал или можеби некогаш ќе запознаам но едноставно во глобала гледано сликата е таа... како и во првиот збор од насловот на темава... Паѓате... е во контекст дал ве лажете кога е во наводниците, тоа значи не паѓате па сведува дека џабе некој е искрен и сака романтичен кога од старт е во минус положба... Некои не се одкажуваат но некои сваќаат дека нивната романтика не е прифатени како рамантика па се се сведува на плати па клати... или врска од обострана корист а не врска од љубов и тоа онаа вистинската...
Кога сме кај очите... верувам ќе признате дека ако не е употребен зборот кравји туку се дадени различни други епитети можеби тоа и ќе поминеше и ќе ви се допаднеше како шти верувам сјајот на очината на сликата ве воодушеви сите... просто не ми е веројатно дека големи очи што бликаат со сјај и чистота на никого не би му се допаднале ... тоа што тие се животински и што се од родот крава/говедо само нашиот менталитет му дава негативно значење а тие се преубави...