Џабе ти е и пасворд и се , ако нема доверба нема да се изгради ни пред добивање пасворд ни одпосле , ако сака некој да направи нешто ке направи нема никој да знае и сигурно нема да остави нешто на фб напишано
ако го знам пасвордот неколку години по ред,ниту еднаш не сум се уклучила на неговиот профил,ни тој на мојот.ако има доверба нема потреба од проверки и слично.ставот кон ова прашање ми е дека може и да се знае и да не се знае пасвордот,сепак взаемната доверба си го праве своето
не сум сигурна а и не ми е битно ако сака нека се уклуче не кријам ништо од него,слободно може да го користе мојот пасворд и да шмекне нештоа зошто си толку сигурна дека и он не се уклучил?Немаш доказ Сакам да кажам дека ти си му дала пасворд и он некад може видел што пишиш,не може ти да знаеш што прави он кога е сам,нели?
Исто...Да,
јас сум го направила тоа.
И најдов многу интересни работи, кои ме натераа да почнам да се ладам од него,воедно и скршија.
Мене никој не ми даде пасворд.Исто...
Не знам дали му беше целта да му се припуштава на некои женски за да ме направи љубоморна или шо беше работата не знам.. Затоа ум за друг пат дека пасворд не се дава на никого
А за тоа ’пасворд или развод’ можат да си го постават само некои незрели партнери во бракот кои би било очигледно дека немаат доверба како прво и џабе се зеле.
Да,
јас сум го направила тоа.
И најдов многу интересни работи, кои ме натераа да почнам да се ладам од него,воедно и скршија.