Партнер со друга боја на кожа?

Serenity

Нов член
23 јули 2012
18
12
3
зашо да не, не треба да се има предрасуди, 21 век е.. само општеството е ного заостанано тука и секојпат ке им прече на некојallen_iverson_his_rookie_year030308122059gif.jpeg38832-mario_balotelli_hit_flop_premier_league.jpg

Прикачувања

• AllenIverson.jpg
    69.7 KB · Прегледи: 1

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Немам предрасуди...мислам дека пред се' најважно е да е човек,да имаме компромис,да има љубов а бојата на кожата не ми е толку важна...уствари не ми е ич важна!

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Немам ништо против боја на кожа религија и култура различна од мојата...ама кога се работи за мене лично преферирам ариевски сој .)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
не сум имала шанса до сеа...ама ако би имала зш да не?:^)
ај летово од Швицарска ќе си фатам некој чоколаден, таму ги има многу :)

И шо направи, си фати некој чоколаден?

Што да не, ко да една врска се гради исклучиво на основа на нечија боја на кожата.
Епа ај ако не, ќе бидам со некој белец со симптоми на ретардирана џукела само затоа што алтернативата ми е црнец??? ( ова хипотетички)
Абе дај :giggle
Ова ограниченово размислување ми е несфатливо, ама добро, секој си знае за себе.

Туку...
На времето имав љубАвник од Перу :)
Значи, они се поколение на Инките.

Дечкото беше интелегентен, со неверојатна смисла за хумор, иновативен, посветен...и бај д веј со прекрасни очи и насмевка:smug
И да ви кажам најискрено, си поминував прекрасно со него без разлика дали ќе пиеме кафе, дали ќе гледаме филм, дали ќе шетаме, ќе се гушкаме или само ќе ќутиме...
Така да, навистина не разбирам кој е проблемот што он не беше бел? :unsure

А инките шо боја се? Зелени?!

зашо да не, не треба да се има предрасуди, 21 век е.. само општеството е ного заостанано тука и секојпат ке им прече на некојОтвори ја прикачената датотека 10280Отвори ја прикачената датотека 10283
Балотели?! :D
Медиумите шо прават, пример те наведе животот некогаш во Нигерија или Гана и некој ваков лик продава покрај пат нешто... дали ќе те привлече? Секако дека не, дури и да е посимпатичен од пропалата инвестиција на Манчестер Сити.

Што да не...јас сум за да се измешаат сите раси во една. Подобро е и од биолошка гледна точка а можеби таквото мешање ќе стави крај на некои срања по светот.

П.С. Неприлагоденоста на македонскиот јазик кога се зборува за сексуални ствари е страшна. После стотици години врвот се изрази како - `се фатив` (реума, ишијас) `се залапа` (муви?!) `се онадија`.... кои делуваат на либидото погубно. И после немало наталитет...

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Outrider не биди љубоморен душо, тука јавно пред очите на сите :D
Не беше зелен, ама дефинитивно не беше бел...некоја индијанско црна боја :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
На овие нашите машки да им ставиш една наша девојка бела и една црнкиња сите ќе се испотепаат за црната ама ако женските изберат црнец ухуууууууу шо ли нема да кажат..
Јас не сум расист... :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Outrider не биди љубоморен душо, тука јавно пред очите на сите :D
Не беше зелен, ама дефинитивно не беше бел...некоја индијанско црна боја :unsure

Зарем јас?! Љубоморен на инка? Ти уште не знаеш шо правев јас со една цедалка за лимон во Бејрут...
Остај, многу црни тоа индијанците, цело време на сонце седат...

На овие нашите машки да им ставиш една наша девојка бела и една црнкиња сите ќе се испотепаат за црната ама ако женските изберат црнец ухуууууууу шо ли нема да кажат..
Јас не сум расист... :D

Зависи од црнкињата, не верувам вашите машки дека ќе се нешто заинтересирани ако црнкињата е лична како турски гроб. Разни исходи се можни, во зависност од варијабилите...
Тоа ти е, двоен морал владее одамна.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Мхм...
Ако во некого пронајдам човек во вистинска смисла на зборот нема да ми смета ни религија,ни боја на кожа нит име и презиме.
Само ќе имам проблем со фамилијата моја која обожава момче македонче,избричено,дотерано,домаќинче со паричиња во џепот.
Тоа било најубаво велат(не само што велат туку и тврдат)но би им докажала дека може и поинаку.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav