од велгошти...шетано моме ми изгледаш, дан имаше дечко од лескоец?Прашањето е за тие од село,
а не од град.
Општо информативно ме интересира
А од кое село,Лескоец?
Или Скребатно?
(Скребатно е поубаво)
од велгошти...шетано моме ми изгледаш, дан имаше дечко од лескоец?Прашањето е за тие од село,
а не од град.
А од кое село,Лескоец?
Или Скребатно?
(Скребатно е поубаво)
Од село ке изберам сигурно задоволна од информацијата?Нешто друго те интересира да ти кажам гледам многу се интересираш и прашваш за селата?Или можеби следен дечко од село? и тоа е едно искуство.Прашањето е за тие од село,
а не од град.
А од кое село,Лескоец?
Или Скребатно?
(Скребатно е поубаво)
ако бираш сељаци има на форумов, еве мене на пример избериме или parvati , поголеми сељаци од нас двајца нема ни во селата во ЗамбијаОд село ке изберам сигурно задоволна од информацијата?Нешто друго те интересира да ти кажам гледам многу се интересираш и прашваш за селата?Или можеби следен дечко од село? и тоа е едно искуство.
Абе Велгошти,Лескоец е поубавоод велгошти...шетано моме ми изгледаш, дан имаше дечко од лескоец?
Да бе,Од село ке изберам сигурно задоволна од информацијата?Нешто друго те интересира да ти кажам гледам многу се интересираш и прашваш за селата?Или можеби следен дечко од село? и тоа е едно искуство.
ако бираш сељаци има на форумов, еве мене на пример избериме или parvati , поголеми сељаци од нас двајца нема ни во селата во Замбија
барем со темава имаат шанса тие кои се од село, да докажат колку се паметни и да бидат горди на сето тоа дека се од село.
Иако верувам дека во реалниот живот,
никогаш или многу ретко,
на прашањето:
-каде живееш?
или
- од каде си?
не го наведуваат селото во кое живеат туку
името на најблискиот град