како тоа не е лошо?Па нели parvati е кумановец? Не е лошо за некој почетник
Хахахахахаха па незнам јас Охридски ни еден збор... Затоа така мислев дека е такакако тоа не е лошо?
Ова повеќе изгледа на марсовски со превземени падежи од јупитерскиот јазик, отколку на охридски.
A ние скупски знаеме поштованки ви правиме, а ни се бањате во езерото пеер, ние сме мужи не сме буљаши.Хахахахахаха па незнам јас Охридски ни еден збор... Затоа така мислев дека е така
Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахаахха па што ако се бањаме у езерото? Најдобри шеми низ Охрид правиме секое лето.A ние скупски знаеме поштованки ви правиме, а ни се бањате во езерото пеер, ние сме мужи не сме буљаши.
Еее кој шеми бе буљаш, ај ја да те питам?Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахаахха па што ако се бањаме у езерото? Најдобри шеми низ Охрид правиме секое лето.
Ау ова не ти беше потребно дефинитивно. Ние да не бевме цел Охрид ќе беше празен. Нема потреба од вакви препукувања.Еее кој шеми бе буљаш, ај ја да те питам?
Само седите по тие кафиќите со едно експресо бе пеер и се бањате, го прљате езерото.
Само се трудам да зборам скупски, ти текнуе?Ау ова не ти беше потребно дефинитивно. Ние да не бевме цел Охрид ќе беше празен. Нема потреба од вакви препукувања.
П.С. Буљаш, пеер се машки поими а јас сум женско. Така ли Охриѓанецот се однесува спрема една дама?!
Ние не зборуваме вака, не се лутам тамн работа....Само се трудам да зборам скупски, ти текнуе?
буљаш или буљо и пеер ми се уз муабет у стил ми е конташ?
Се извинувам пак и ти темава е во хумор, не се лути одма.
Како зборуете, мој скупски дијалект е у реду. Нели?Ние не зборуваме вака, не се лутам тамн работа....