Епа кога јас и Гонзо заслужуваме тема во хумор, да не го заборавиме и третиот мускетар.
Не очекувам дискусија на темава, освен ако некој сака да се потруди да ги протолкува речениците на дечково.
Овој последен цитат ми даде инспирација да ја отворам темата за реметење.
Не очекувам дискусија на темава, освен ако некој сака да се потруди да ги протолкува речениците на дечково.
не умим да зборует ја оридски бе брат, шо да праам, сакум да научит хххх
че доиме че доиме и со и без оват : ) hhT брат бе цел ден море ми носиш моит муабет у тфоит лоилТ братчееееееееее ама заебано
можит че наујчам некојт ден, ча си биднам оридски домазет, че се капам во кајчето таму хахахах
таму ојдиме секој лето, таму имајт ориџани, французи,немачки
потешко е да научиш оридски него да га испливаш : )
ој мор, куј ги бранит бе ориќаните бе абдал еден, ниф гулманот не ги бранит на фк орид, седумки примит секујт утакмица бе, алу за хукеј у зиматат таатаа глајвни билит ориџаните слушват јас ahhaha забега ја брат , башка гол пишују хгахаха
о морееееее, нејчум да бранат никујт јас, али у лето појќе скопјанцки регистрации имат у орид него оридски бе абдал : ) пеер : P
струшко лабунишки сo оридски визит карта за издајвање собит : )
oј мор абдал, што се смејит бе на друа судбина, госпот тајкоф ме стфорит, да незнат што устфари сајкат јас да кажит : )
здрау ја сум си даре парвати, го реметам мајор на рати : P
Овој последен цитат ми даде инспирација да ја отворам темата за реметење.