о морееееее, нејчум да бранат никујт јас, али у лето појќе скопјанцки регистрации имат у орид него оридски бе абдал : ) пеер : P
струшко лабунишки сo оридски визит карта за издајвање собит : )на кој јазик беше воа?
Знајш дека знам како да го сменам потписот. Мојш повторно да станиш популарен.
знаешт ти абдал нејќум ја популајрен да бидит, сакам орид струга да видит : )Знајш дека знам како да го сменам потписот. Мојш повторно да станиш популарен.
о морееееее, нејчум да бранат никујт јас, али у лето појќе скопјанцки регистрации имат у орид него оридски бе абдал : ) пеер : P
Какф е тај дијалект да ти е*у? Пробаја си да се прочиташ кд ќе га напишеш?о морееееее, нејчум да бранат никујт јас, али у лето појќе скопјанцки регистрации имат у орид него оридски бе абдал : ) пеер : P
здрау ја сум си даре парвати, го реметам мајор на рати : P
убо е да се промовираме пред народов , ионака сме малку популарни на форумовон и онака си е популарен...него сеа требит он да стај некој твој ракопис у неговиот потпис...па и ти да се прославиш ако не бш ништо друго
oј мор абдал, што се смејит бе на друа судбина, госпот тајкоф ме стфорит, да незнат што устфари сајкат јас да кажит : )Какф е тај дијалект да ти е*у? Пробаја си да се прочиташ кд ќе га напишеш?