мене не,јас не зборвам охридски ,па според то не ја употребвам таја реченица (ова се трудам)Не те навредвит тебе ова , а ни на никој скопјанец.
ама абдал ја мислам дека е навреда...
мене не,јас не зборвам охридски ,па според то не ја употребвам таја реченица (ова се трудам)Не те навредвит тебе ова , а ни на никој скопјанец.
Абдал во Охрид е исто како пеер во Скопје. Мене не ме навредува кога некој скопјанец ќе ми каже пеер. Исто така абдал се користи за машкиот род, а ти не си во таа групација! Your arguments are invalid.мене не,јас не зборвам охридски ,па според то не ја употребвам таја реченица (ова се трудам)
мене не,јас не зборвам охридски ,па според то не ја употребвам таја реченица (ова се трудам)
ахахахахха добро добро,јас се борам за моите сограѓаниАбдал во Охрид е исто како пеер во Скопје. Мене не ме навредува кога некој скопјанец ќе ми каже пеер. Исто така абдал се користи за машкиот род, а ти не си во таа групација! Your arguments are invalid.
Ам ак те мажиме во Охрид , кого ќе го браниш тогаш? Маж ти или сограѓаните?ахахахахха добро добро,јас се борам за моите сограѓани
Ам во Охрид ќе го имам само мажот ми,а во скопје ми останвит фамилијата....не мојш вакви споредби да ми прајшАм ак те мажиме во Охрид , кого ќе го браниш тогаш? Маж ти или сограѓаните?
Ам деца со маж ти ќе имаш и охриѓани ќе бидат, не ќе се скопјанци. Фамилијата мојт охридска да ти бидит.Ам во Охрид ќе го имам само мажот ми,а во скопје ми останвит фамилијата....не мојш вакви споредби да ми прајш
ој мор, куј ги бранит бе ориќаните бе абдал еден, ниф гулманот не ги бранит на фк орид, седумки примит секујт утакмица бе, алу за хукеј у зиматат таатаа глајвни билит ориџаните слушват јас ahhaha забега ја брат , башка гол пишују хгахаха
Знајш дека знам како да го сменам потписот. Мојш повторно да станиш популарен.ој мор, куј ги бранит бе ориќаните бе абдал еден, ниф гулманот не ги бранит на фк орид, седумки примит секујт утакмица бе, алу за хукеј у зиматат таатаа глајвни билит ориџаните слушват јас ahhaha забега ја брат , башка гол пишују хгахаха