Охридски речник

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Не те навредвит тебе ова , а ни на никој скопјанец.;)
мене не,јас не зборвам охридски ,па според то не ја употребвам таја реченица (ова се трудам:giggle)
ама абдал ја мислам дека е навреда...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
мене не,јас не зборвам охридски ,па според то не ја употребвам таја реченица (ова се трудам:giggle)
ама абдал ја мислам дека е навреда...
Абдал во Охрид е исто како пеер во Скопје. Мене не ме навредува кога некој скопјанец ќе ми каже пеер. Исто така абдал се користи за машкиот род, а ти не си во таа групација! Your arguments are invalid.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Абдал во Охрид е исто како пеер во Скопје. Мене не ме навредува кога некој скопјанец ќе ми каже пеер. Исто така абдал се користи за машкиот род, а ти не си во таа групација! Your arguments are invalid.
ахахахахха добро добро,јас се борам за моите сограѓани:D

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Ам ак те мажиме во Охрид , кого ќе го браниш тогаш? Маж ти или сограѓаните?
Ам во Охрид ќе го имам само мажот ми,а во скопје ми останвит фамилијата....не мојш вакви споредби да ми прајш:D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ој мор, куј ги бранит бе ориќаните бе абдал еден, ниф гулманот не ги бранит на фк орид, седумки примит секујт утакмица бе, алу за хукеј у зиматат таатаа глајвни билит ориџаните слушват јас :D ahhaha забега ја брат , башка гол пишују хгахаха

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ам во Охрид ќе го имам само мажот ми,а во скопје ми останвит фамилијата....не мојш вакви споредби да ми прајш:D
Ам деца со маж ти ќе имаш и охриѓани ќе бидат, не ќе се скопјанци. Фамилијата мојт охридска да ти бидит.
Абе имат нешо од скопјено шо ме бендисвит, дал е то скопјансконо пиво или скопскине моми и јас не сум сигурен!?

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
ој мор, куј ги бранит бе ориќаните бе абдал еден, ниф гулманот не ги бранит на фк орид, седумки примит секујт утакмица бе, алу за хукеј у зиматат таатаа глајвни билит ориџаните слушват јас :D ahhaha забега ја брат , башка гол пишују хгахаха

на кој јазик беше воа? :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Знајш дека знам како да го сменам потписот. Мојш повторно да станиш популарен.

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue