Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,794
1,153
26
Битола
@Pisces првите средношколски денови

@Ita на предавање(Поздрав колешке :D )


@CapricornBaby уште малце и остана да ја шета најпрометната улица во државава :D
 

BadBoy007

Активен Член
26 септември 2016
209
166
43
@misti.diva orhideja позитивно откачена типкица си. Типкетина т.е. рибетина една. :D

Ајде јас да видам колку можам да придонесам на темава. :giggle

Прво со @misti.diva orhideja. Дива и недопрена. :) :*


@incognito & @lady moon

@incognito нели @Ita ја сакаше, what's this love change suddenly? :p :D

@Mnogo Bitno & @Ѕвездичка

А еве го @Mnogo Bitno како е тепан од цурите што ги нарачала @Ѕвездичка да го здробат. :D


@Ita како се смешка на поезијата на @incognito

@Ita in love element yeah baby you like it hot судејќи по фоткава. :D


@incognito пишува поезија на тема љубов за љубената. Тешко е, нели? :D


@Saladin чита книга.


@existence како ги чита приватните пораки и му скурчува на крај хаха.


@Baknuvalka фатена како се бакнува. :)


Ова беше Part 1 пошто 10 слики максимум дозволува пораката. Следи и Part 2.