Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,658
5,737
1,153
@diva orhideja видно изнервирана од некој член...


@diva orhideja со појачување во поход против администрацијата на црнобелоЗаседание на администрацијата наша, се усвојува предлогот на @existence темата "сакам да кажам/прашам" да остане зетворена до вечерните часови.