Оргазам (општо и совети)

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Јас имам еден совет за женските : не стегајте се, појќе ќе ве болит.
Не сме стегнати, ако знае партнерот како да не опушти;)

ОнТопик, не ми требаат совети, си знам јас како треба:wub

dejan_str

Полноправен Член
22 јануари 2013
35
14
8
43
Џабе ви се се кажано погоре... заборавате еден многу битен факт: големината односно должината на 'работникот'.. ако е мал тогаш џабе ама ако е со малку натпросечна големина е тогаш ке има забава ..:)
ma не до толку големината,туку издржливоста и сепак искуство треба,џабе ти голем ако не знаеш да го користиш како треба :D е сега да не е ни минијатурен .

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Во сексот треба да уживате колку можете почесто и без грижа на совеста. Добар е за здравјето, позитивно влијае на самодовербата, а допринесува и за блискост меѓу партнерите. Еве што може да пробате за добриот секс оваа година да биде уште подобар. -"Обрнете" ја вечерта. Прво секс а потоа одете на пијалок или вечера. -Признајте му на партнерот што сакате. Што не сакате. За што фантазирате. Без што не можете . -Прифатете го фактот дека совршенство не постои. Ниту во животот ниту во сексот.
-Забавете. Бакнувајте се како од дамана да го немате правено тоа, како утре да не постои, како штотуку да сте се заљубиле еден во друг.
:rolleyes:

dejan_str

Полноправен Член
22 јануари 2013
35
14
8
43
Во сексот треба да уживате колку можете почесто и без грижа на совеста. Добар е за здравјето, позитивно влијае на самодовербата, а допринесува и за блискост меѓу партнерите. Еве што може да пробате за добриот секс оваа година да биде уште подобар. -"Обрнете" ја вечерта. Прво секс а потоа одете на пијалок или вечера. -Признајте му на партнерот што сакате. Што не сакате. За што фантазирате. Без што не можете . -Прифатете го фактот дека совршенство не постои. Ниту во животот ниту во сексот.
-Забавете. Бакнувајте се како од дамана да го немате правено тоа, како утре да не постои, како штотуку да сте се заљубиле еден во друг.
:rolleyes:
Toa дека е добар за здравјето не е баш така.Знаеш ли дека во македонија во просек секоја 3та сексуално активна девојка има ХПВ? Али кондомче не заборавајте и све ке биде како што треба :D
А за самиот сексуален чин,најдобро е да не се замарате воопшто као ке биде или што да правите,битете си природни а искусноста со време си се стекнува

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мислу дека ичера ми се деси врф, нешто невидено, Роко Зифреди може воду да ми носи :p hahah
Рецепт искрено ми беше неколко чаше Т'га за југ и три четири димчиња техаце
Искрено не сам бија понапален у живот, сфе се издешава, СФЕ : ) Партија треаеше безвременски
Кој конзумира вино и гане нека проба, нема да зажали, јако еј

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

dejan_str

Полноправен Член
22 јануари 2013
35
14
8
43
Мислу дека ичера ми се деси врф, нешто невидено, Роко Зифреди може воду да ми носи :p hahah
Рецепт искрено ми беше неколко чаше Т'га за југ и три четири димчиња техаце
Искрено не сам бија понапален у живот, сфе се издешава, СФЕ : ) Партија треаеше безвременски
Кој конзумира вино и гане нека проба, нема да зажали, јако еј
Ами де пробаш diacetyl morphin(тако звано РОБА) не ке можеш да свршиш 2 сати,само немој на ган(лимонтусо оскапе),малку сакијање на фолиу и тоа е :D аххаха

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ами де пробаш diacetyl morphin(тако звано РОБА) не ке можеш да свршиш 2 сати,само немој на ган,малку сакијање на фолиу и тоа е :D аххаха
Брат не употребуј дрогашки муабети , барем не у тему за секс : )
Убао си пишуе там три четири дима техаце, какфа роба какфа фолија думаш ти устфари, оди рокни се у вену ( шалу се )
: ) Не озбиљно, вино и мааалце гане добра варијанта за убаф и заебан оргазам, и за мушки и за женски