Обетки

Теофанија

Полноправен Член
19 февруари 2012
55
23
8
Ги сакам големи и изразити, колку што може во поизразити бои и во најразлични форми. Внимавам секој месец да зимам по еден пар и да ја подновувам скромната колекција :D едно од најголемите задолволства ми причинуваат, а не поминува ниту ден да не ставам некои на уво. Обожавам да ги комбинирам да одговараат со чевличките или со чантичката.