Ни претстои нова вирусна закана – Фокин грип?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,265
9,107
1,683
Жал ми е за фоките. Како на времето, а и сега сеуште го има Слоновиот вирус,. Заради тој вирус се убиваат слоновите и се користат нивните заби
 

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
872
1,103
393
27
Струмица
уште што ли се нема да се измисли... само да плашат и убиваат народот :confused:
 

alekjov1234

Староседелец
3 август 2012
138
48
1,028
Што нема да сторат Американциве уште, се испозанесоа. Поголема и полакома желба за профит и репресија не сум видел мајката...
 

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Што нема да сторат Американциве уште, се испозанесоа. Поголема и полакома желба за профит и репресија не сум видел мајката...
Па свинскиот и птичјиот мислам дека не излезе од американците, туку од исток.
 

alekjov1234

Староседелец
3 август 2012
138
48
1,028
Па свинскиот и птичјиот мислам дека не излезе од американците, туку од исток.
Такви се големите сили другар, под затворени врати 24/7 се планира како да доминираат со сите останати, преку вируси сакаат да направат чиска на населението, не за друго си ја сакаат планетата за себе. Или профитираат на големо со вакцини, што демек ги пронаоѓаат самите тие.
 

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Такви се големите сили другар, под затворени врати 24/7 се планира како да доминираат со сите останати, преку вируси сакаат да направат чиска на населението, не за друго си ја сакаат планетата за себе. Или профитираат на големо со вакцини, што демек ги пронаоѓаат самите тие.
Ќе се полни со пари СЗО. Од птичјиот и свинскиот ги наполнија џебовите. И ај сега пак, изгледа кризата стигнала и до кај нив.
 

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,413
1,536
1,133
28
Генетски мутиран грип,вбризган во животно како преносител,за да може да му се даде име. Во чести случаи на ваквите лабораториски вируси,убиецот е самата вакцина,а не вирусот. Ни расплака мамата Америка со сра*ава.