Неостварена желба

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Некои луѓе имаат неостварени желби, оние останатите имаат пари.
Тоа никако не значи дека ако до сега имаме неостварени желби. немаме време да ги исполниме додека сме полетни, млади или пак до крајот на животот. Битната работа е да не жалиме што не сме ги оствариле, а треба да се обидеме да ги исполниме, секако.
Друга работа е тоа што треба да се биде реален околу желбите. Можам јас да речам дека неостварена желба ми е да идам на Марс, но реално ако не се занимавам со астронаутика, немам теорија да идам.
Затоа пред се, сум реален, и никогаш не се откажувам од желбите кои имаат некоја номинална вредност изразена во пари или натура.

Minnie

Активен Член
18 февруари 2012
126
127
43
Somewhere over the rainbow
Да станам фудбалерка, жив малер сум, уште од мала обожавам фудбал и таман кога имав 8 години се формира еден женски клуб, тренирав 6 месеци и се распадна клубот, потоа кога имав 11 год. пак се формира клуб, се запишав и после 1 год. и тој се распадна. И од тогаш навака не се формира повеќе никаков клуб за женски фудбал и така желбата да станам фудбалерка стана неостварена. :(

Elena

Истакнат Член
14 февруари 2012
155
169
343
Home.
Моја неостварена желба..
ех да беше една...:)
инаку да имам мое Бмв лично мое...(не е важно моделот)..з'ш многу ја сакам таа кола..
ии како втора..
да изглумам во еден добар филм:)

Јована

Истакнат Член
20 април 2012
144
311
63
GdBxS.gif
:rofl:rofl:roflнеостварена желба да го фрлам компјутеров :rofl