Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Чуствуваам топлина,удобност,исполнета сум ..Се чуствуваам среќно,сигурно..Едноставно ги сакаам неговите прегратки.И да тоа е/беше моето омилено место За жал таа топлина исчезна,се справуваам некако со тоа,бараам утеха во некоја друга прегратка..но никаде не е толку убаво како во неговата.
Неговата прегратка ... најмирното место на кое душата за миг се одмори, рај на сите копнежи, сон на сите немири, одговор на многу прашања, спојување на небото со земјата.
Нај топлата и нај мека прегратка. Осеќам спокојство и мир. Од секогаш со него било така....Дури и кога водевме инает и не ја признававме љубовта која сите освен нас ја гледаа. ММММ убавини.
Неговата прегратка ... најмирното место на кое душата за миг се одмори, рај на сите копнежи, сон на сите немири, одговор на многу прашања, спојување на небото со земјата.
кога ке ме гушне чувствувам колку сум малечка...целосно пропаѓам во неговата топла нежна и најширока прегратка несакам да знам ни пак да размислувам на тоа што би правела ако се олади!